Δυο κρουαζιερόπλοια με το καλημέρα στο Ναύπλιο!!!

DSC_2752.jpg!!!

 

DSC_2755

Τις πρώτες πρωϊνές ώρες σήμερα Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 δυο κρουαζιερόπλοια βρίσκονται στο Ναύπλιο. Το κρουαζιερόπλοιο  ISLAND SKY έχει δέσει στο λιμάνι και το πολυτελεστατο  Europa 2 βρίσκεται αρόδο στα ανοιχτά του Αργολικού κόλπου.

Το ISLAND SKY είναι ένα μίνιμαλ κρουαζιερόπλοιο μόλις 90,6 μέτρων που κατασκευάστηκε στο ναυπηγείο Nuovi Cantieri Aquania της Ιταλικής πόλης Marina di Carrara το 1992 για λογαριασμό της ακμάζουσας τότε εταιρίας κρουαζιέρας RENAISSANCE CRUISES και έλαβε το όνομα RENAISSANCE VIII,διότι ήταν το όγδοο και τελευταίο πλοίο μιας σειράς μικρών κρουαζιερόπλοιων που είχαν κτιστεί σταδιακά από το 1989 στην Ιταλία με την φιλοσοφία της πολυτέλειας, της άνεσης και της ηρεμίας που προσφέρουν στον επιβάτη τα ιδιωτικά μεγάλα γιωτ.

Το πλοίο διαθέτει 57 ευρύχωρες λειτουργικές και φιλικές σουίτες επενδυμένες αποκλειστικά με ξύλο και ορείχαλκο, οι περισσότερες με μπαλκόνι και πολυτελέστατους άνετους κοινόχρηστους χώρους που εκτείνονται σε πέντε καταστρώματα .

DSC_2736.jpg 12

Το Europa 2 έχει μήκος 224 μέτρα και φιλοξενεί 516 επιβάτες. Διαθέτει 7 εστιατόρια και 6 bar στα 7 καταστρώματά του.

Το «Europa 2» έχει επτά εστιατόρια, με το μεγαλύτερο να είναι το Weltmeere. Υπάρχουν εστιατόρια που προσφέρουν γαλλική κουζίνα, ασιατική και ιταλική ενώ υπάρχει και ένα Sushi restaurant.
Το πλοίο διαθέτει 6 μπαρ, πισίνα μήκους 15 μέτρων, γυμναστήριο, δύο γήπεδα γκολφ και spa.

Comments are closed.