Το Ναύπλιο διεθνές λιμάνι κρουαζιέρας…..!!!!!!!!

Το μήκους 297 μ. ms Koningsdam της Holland America Line βρίσκεται σήμερα 24 Απριλίου 2017 αρόδο ανοιχτά του Αργολικού κόλπου, ενώ στο λιμάνι του Ναυπλίου βρίσκονται επίσης το Crystal Espirit και το Celestyal Nefeli που χρησιμοποιεί το Ναύπλιο ως Home port.

Το Koningsdam, με σημαία Ολλανδίας ξεκίνησε το 2016 και μεταφέρει όλη την παράδοση και τη ναυτική κληρονομιά μια εξελιγμένη αλληλεπίδραση υψηλής τεχνολογίας και κομψότητας για τα οποία είναι γνωστή η Holland America Line. Το πλοίο μπορεί να μεταφέρει 2650 επιβάτες.

Το πλοίο, είναι ένα μείγμα σύγχρονων και κλασικών: το “Koning” σημαίνει βασιλιάς στα ολλανδικά και είναι αφιερωμένο στον βασιλιά Willem-Alexander, τον πρώτο βασιλιά της Ολλανδίας. Στην καρδιά του πλοίου, το κεντρικό αίθριο του Koningsdam είναι καθαρά μια οπτική πανδαισία, που το βράδυ,  παίρνει εντυπωσιακές αποχρώσεις φωτισμού ή αντανακλά τους σαφείς αστερισμούς του νυχτερινού ουρανού.

Στα τρία καταστρώματα, ο χώρος κοσμείται από ένα ευχάριστο γλυπτό από ανοξείδωτο χάλυβα που θυμίζει την αίσθηση ενός κλασσικού κουαρτέτου, με χορδές, καμάρες και τόξα.

 

Το Celestyal Nefeli από τις 17 Απριλίου 2017 έχει ξεκινήσει κρουαζιέρες στο Αιγαίο και το Τσεσμέ της Τουρκίας με αναχώρηση από το Ναύπλιο και πρώτο προορισμό τα Χανιά.

Επόμενη στάση η Ρόδος, το νησί των ιπποτών σας προσκαλεί να το απολαύσετε. Μια επίσκεψη στην πόλη της Σμύρνης αποτελεί ένα φόρο τιμής για όσους έφυγαν και έναν έπαινο για όσους κατάφεραν να μείνουν… όσα χρόνια κι αν πέρασαν από την ανήκουστη τραγωδία της Μικρασιατικής Καταστροφής, η μνήμη δεν ξεχνά. Τέλος, το νησί των ανέμων, της διασκέδασης και του διεθνούς Jet Set η Μύκονος!

Το Crystal Espirit με σημαία Μπαχάμες κατασκευάστηκε το 1991 στο ναυπηγείο Flender Werft στο Λούμπεργκ της Γερμανίας και έχει ολικό μήκος 82 μέτρα, πλάτος 14μέτρα και αναπτύσσει ταχύτητα 14 μιλίων την ώρα. Διαθέτει 31 δίκλινες σουίτες ,όλες εξυπηρετούμενες από προσωπικό μπάτλερ καθώς η φιλοξενία που προσφέρει στους 62 επιβάτες του είναι εφάμιλλη των πολυτελών ξενοδοχείων.

Οι επιβάτες εκτός από άνεση και πολυτέλεια απολαμβάνουν και ιδιαίτερες δράσεις με κορυφαία την δυνατότητα υποβρύχιας εξερεύνησης του βυθού με ειδικό υποβρύχιο βαθυσκάφος το οποίο φιλοξενείται μονίμως επί του πλοίου. Εντύπωση κάνουν τα δύο ταχύπλοα φουσκωτά στον καθρέφτη της πλώρης του κρουαζιερόπλοιου τα οποία επιτρέπουν στους επιβάτες να εξερευνούν ,τις ακτές, να ανακαλύπτουν κρυφές παραλίες, να ψαρεύουν και να κολυμπούν σε όμορφα και πεντακάθαρα νερά.

Comments are closed.