Αρβανιτιά
Η παραλία της αρβανιτιάς βρίσκεται πίσω από την Ακροναυπλία και η πρόσβαση σε αυτήν γίνετε με τα πόδια ή με το αυτοκίνητο διασχίζοντας τον ανηφορικό δρόμο δίπλα από την Πύλη της Ξηράς. Η παραλία είναι αμμώδης με μικρό πετραδάκι. Στις παροχές της παραλίας θα βρείτε καφέ, ξαπλώστρες, ντουζ , WC και δωρεάν παρκινγκ στην είσοδο της παραλίας.
Καραθώνα
Η παραλία του Καραθώνα βρίσκεται περίπου 4χιλ. από το Ναύπλιο στον δρόμο μετά το Παλαμήδι. Η πρόσβαση στην παραλία γίνεται μέσω αυτοκινήτου. Διαθέτη μεγάλο δωρεάν χώρο παρκινγκ, καφετέριες, ταβέρνες, ομπρέλες και θαλάσσια σπορ. Είναι η πιο γνωστή παραλία του Ναυπλίου που τους καλοκαιρινούς μήνες σφύζει από ζωή.
Tολό
Η παραλία του Τολού βρίσκεται περίπου 8χιλ. από το Ναύπλιο και η πρόσβαση γίνεται μέσω αυτοκινήτου και ΚΤΕΛ. Πανέμορφη και μαγευτική εκτίνεται σε όλη την παράλια έκταση του Τολού με καφετέριες, ταβέρνες, ενοικιαζόμενες ομπρέλες και θαλάσσια σπορ να είναι διάχυτα σε όλη την έκταση της, τα γαλάζια νερά της οι πολλές και για όλες τις ηλικίες παροχές της κάνουν την παραλία και γενικά το Τολό πόλο έλξης για όλους τους τουρίστες.
Kάντια
Η παραλία της Κάντιας βρίσκεται περίπου 20χλμ από την πόλη του Ναυπλίου και είναι αμμώδης. Πολύ καλή πρόταση για μπάνιο, καφέ και σνακ καθώς και αθλητικές δραστηριότητες. Στο  Μπαράκι Beach Bar εκτός από τα παραπάνω θα βρείτε και δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες.
Κονδύλι (Αγ. Νικόλαος)
Ανάμεσα στο Βιβάρι και την Κάντια βρίσκεται η παραλία Κονδυλίου. Ψιλό πετραδάκι & άμμος. Πολύ μεγάλη σε μέγεθος παραλία. Βυθός της θάλασσας κυρίως πετρώδης και σε κάποια σημεία στην αριστερή πλευρά της παραλίας αμμώδης. Αρκετά βαθιά και με απότομη κλίση η παραλία του Κονδυλίου.

 

 

.